Het bedrijf

Dams Handel & Transport is opgericht in 1972 door Jos Dams, vader van Richard. Aanvankelijk begon hij met het fokken van kippen en niet veel later startte hij het werk in de fourage. Richard is daar als vanzelf ingerold; het hooi en stro rijden en het vervoer van veevoederproducten zit hem dan ook in het bloed. Richard heeft het bedrijf in 2001 overgenomen, samen met zijn vrouw Suzan.

Inmiddels is Dams Handel & Transport uitgegroeid tot een speler van betekenis met 14  personen in dienst, 15 vrachtwagens, waarvan 8 trucks en 7 containerwagens met kabelsysteem en 2 tractoren, waarvan 1 stro-tractor. De handelsmentaliteit, de kwaliteit van de producten, de kennis en kunde van het personeel en een goed uitgeruste transport- en logistiekafdeling in eigen beheer vormen het fundament van onze onderneming.

Ons bedrijf kent een aantal pijlers, namelijk het loonwerk en de transport. Meer informatie hierover kunt u vinden op de daarvoor bestemde pagina’s ‘loonwerk’ en ‘transport’. Vanzelfsprekend beschikken wij over de benodigde certificeringen, zo zijn wij Skal- en GMP-gecertificeerd. Ook hebben wij als een van de weinige bedrijven in Nederland een VWA-erkenning voor de export van kippenmest.

Kortom: bij Dams Handel & Transport bent u aan het juiste adres voor een diversiteit aan diensten en producten! Daarbij staat u als klant centraal en werken wij op kwaliteitsgerichte en voortvarende wijze.

 

Contact

DAMS
Rucphenseweg 24
4882 KC Zundert
Nederland
Tel.: 076-5973696
Fax.: 076-5975816
E-mail: suzan@damszundert.nl
Facebook logoWij zijn ook op Facebook!

Copyright 2011 Dams | E-mail: suzan@damszundert.nl | Disclaimer | Sitemap | Ontwerp & Realisatie: Dlogic.nl